Un singur catel de usturoi pe zi te mentine sanatos

Un Singur Catel De Usturoi Pe Zi Te Mentine Sanatos Tot Anul

Table of Contents

Beneficiile sănătății oferite de consumul de usturoi

Usturoi

Un singur cățel de usturoi pe zi te menține sănătos pe tot parcursul anului. Omenirea folosește usturoiul de mai bine de 3000 de ani. În timpul primului război mondial, chirurgii au folosit usturoiul antiseptic pentru a trata rănile. Usturoiul conține fosfor, calciu, fier, iod, clor și alicină. Acesta ajută la controlul diabetului, o boală care afectează rinichii, sistemul nervos, inima și vederea.

Usturoiul că aliat în luptă împotriva afecțiunilor

Uleiul de usturoi ajută la tratarea efectelor secundare ale diabetului. Datorită conținutului său ridicat de alicină previne oxidarea colesterolului „rău”. Toate persoanele cu un nivel ridicat de colesterol ar trebui să includă usturoiul în dieta lor. Usturoiul este util în cazul hipertensiunii arteriale atunci când o persoană are tensiunea arterială ridicată alicina din usturoi are un efect relaxant asupra vaselor de sânge de asemenea usturoiul combate tromboza.

Usturoiul și proprietățile sale terapeutice diverse

Utilizarea zilnică a usturoiului ajută la eliminarea problemelor digestive iritația tractorului digestiv poate fi eliminată cu ajutorul usturoiului. Usturoiul este bogat în seleniu quercetina și Vitamina C care ajută la tratarea infecțiilor și bolilor oculare. De asemenea este util în cazul durerilor de urechi deoarece are proprietăţi antibiotice şi antifungice. Uleiul de usturoi poate fi preparat astfel stoarceți sucul de la usturoiul ras și adăugați ulei de măsline păstrați amestecul la temperatura camerei timp de 3 zile.

Acest preparat luptă cu diareea și acolitei distruge bacteriile dăunătoare. Dacă aveți tuse puteți mânca usturoi crud la începutul bolii mâncați 2 căței de usturoi acest lucru te va ajuta să lupți mai repede cu boala. Usturoiul ajută de asemenea la vindecarea rănilor dar trebuie amestecat cu apă deoarece poate fi iritant pentru piele pentru a preveni acneea și pentru a ajută la tratarea ei folosiți o mască din usturoi miere smântână și turmeric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *